B-News – EDITIA II

Bucurandu-ne de succesul primei editii a B-News-ului, ne-am gandit sa continuam in aceeasi nota. De data asta, cea de-a doua editie a aparut mult mai tarziu decat va asteptati. Aceasta intarziere s-a datorat schimbarilor la nivelul conducerii din News Reporter si bineinteles a vacantei. Multi dintre noi am fost plecati si nu ne-am putut ocupa de ziar. Editia a II-a urmeaza sa fie prezentata prin intermediul platformei “wordpress”, iar de acum incolo urmatoarele editii tot aici vor fi prezentate. Enjoy it!

Posted Image

By Network Producer RobertCM

Deschiderea orasului San Fierro a fost un eveniment asteptat de foarte multa lume. Toti eram entuziasmati, dar la doar cateva zile nu toti erau atat de incantati cu noile schimbari care au venit odata cu inaugurarea orasului. Cei mai afectati fiind membri din lumea mafiei, o lume in care familia este mai inainte de toate.
Odata cu deschiderea orasului, au aparut brusc asa numitele “ganguri”, HQ-urile si-au schimbat locatia si aspectul de asemenea. S-a creat un haos total. Au aparut rivali noi, care acum se luptau cot la cot cu veteranii din celelalte 2 orase. Fascinat de aceste informatii m-am hotarat sa cercetez mai in amanunt situatia, sa ma infiltrez in lumea periculoasa a gangurilor. Am facut primul pas, si am incercat sa aduc la un loc toti liderii acestor ganguri, oamenii care coduc totul in lumea traficantilor si luptelor de strada.
O miscare putin zebzeaca, pot spune. Ma gandeam de acum ce incordata o sa fie atmosfara in acel moment, dar nu a fost deloc asa.

Posted Image

A urmat sa pun cateva intrebari si sa aflam ce s-a intamplat in acele momente de dupa deschiderea faimosului oras, San Fierro, si urmarile. Haideti sa urmarim impreuna un interviu alaturi de cele mai importante persoane din lumea gangurilor, la ora actuala.

Reporter: Credeti ca deschiderea SF-ului a fost o idee buna? Voi ati asteptat-o?
[Sq]Raducu: Da, a fost o idee interesanta, am asteptat mult sa se deschida SF, dorind sa ajung lider la o mafie de acolo, dar nu a fost atunci momentul meu, singurul deficient este ca au fost adaugate prea multe factiuni si multor factiuni le este greu acum sa ajunga la maximul de membrii.
Shooter: Cred ca orice player a asteptat deschiderea orasului San Fierro, printre care, normal, ca si eu. Orice schimbare, orice improspetire este bine venita, deoarece elimina monotonia care se creaza pe parcurs. Da, consider ca a fost o idee foarte buna, deoarece serverul este intr-o continua crestere, numarul de playeri a crescut, iar aceasta ‘deschidere’ a venit la momentul potrivit.
Coza: Mi s-a parut o idee foarte buna adaugarea acestui oras pentru ca asa s-au adaugat mai multe factiuni , fiind un plus pentru playerii cu level mic . Am asteptat acest eveniment cu sufletul la gura , nu pentru ca asteptam sa primesc o functie importanta la o factiune din acel oras , ci pentru ca vroiam sa vad ce s-a adaugat .
aLexBz: Da, consider ca a ajutat la dezvoltarea serverului și am așteptat-o cu nerăbdare pentru a-mi cumpăra un bun personal și pentru a vedea ce facțiuni urmau sa fie introduse, biz-uri, case și altele.
[SQ]NoWay25: Nu pot sa zic ca am asteptat asta, mie personal nu prea imi place orasul SF, nu am fost obisnuit cu el si nu sunt nici acum, oricum acesta a fost deschis in ideea de dezvoltare a serverului, ceea ce e un lucru pozitiv.
[SQ]Andrey: Consider ca deschiderea orasului San Fierro a fost facuta la indemnul jucatorilor, eu unul am fost indiferent fata de aceasta propunere deoarece, fiind un pasionat al factiunilor de tip mafie/gang, imi imaginam cum se vor desfasura war-urile in acest oras si nu mi-a suras ideea pentru ca sunt foarte multe cladiri si este foarte complicat sa desfasori un war in acest oras.Am asteptat si eu ca aceasta idee sa fie implementata, ca orice alt player, deoarece voiam sa vad schimbari in joc, insa nu eram foarte entuziasmat.

Reporter: Dintre toate factiunile, mafiile au suferit cele mai multe schimbari. Credeti ca au fost benefice aceste schimbari?
[Sq]Raducu:  Inainte mafia insemna cu totul altceva, era vorba de onoare si de respect fata de toti, astfel o mafie arata ca este puternica, de cand cu turfs mentalitatea s-a schimbat total, devenit mafie buna cea care are multe turfs, ideile au fost foarte bune , dar cum se spune orice lucru are parti bune si parti rele, de exemplu : turfs au adus distractie mai multa pe server , insa numarul de codati in mafii a crescut considerabil , pentru ca toti isi doresc sa ia best si folosesc programe care mai de care pentru a face killuri.
Shooter: Intradevar, mafiile au avut cele mai multe schimbari si cred ca majoritatea celor care s-au aflat in mafie in acel moment nu prea le-a convenit noile schimbari, noile nume, toti erau confuzi si voiau vechile mafii inapoi, dar cu timpul cred ca toti s-au obisnuit si totul a revenit la normal.
Coza: Cred ca aceste schimbari au influentat pozitiv serverul pentru ca a crescut numarul playerilor , dar si negativ pentru ca a crescut numarul de codati .
aLexBz: Da, toate mafiile sunt diferite într-un anumit fel, numele acestora s-au schimbat, chiar și denumirea rankurilor, dând dovada de originalitate, dar, sincer, îmi plăceau mai mult vechiile nume. Chestia rea la aceasta schimbare este aceea ca toată lumea și-a dat demisia pentru a încerca ceva nou, chiar și membrii loiali ai facțiunilor.
[SQ]NoWay25: Sincer, da. Schimbarile alunga monotonia, schimbarile bune adauga un mare plus lucrurilor schimbate, asa a fost in acest caz.
[SQ]Andrey: Ca orice lucru si aceste schimbari au aspecte negative si aspecte pozitive.Mafiile erau mult mai estetice in ceea ce inseamna culoare, vehicule si denumiri, insa gang-urile sunt mult mai practice si au adus jucatori mai multi pe server.

Reporter: La inceput multi playeri preferau sa ajunga in gangurile din SF. De ce credeti ca prefarau acest lucru?
[Sq]Raducu:  Desigur ca toti doreau SF, era ceva nou, un oras frumos, care nu a mai fost folosit pe server de foarte mult timp, si orice este nou este interesant, acum insa s-au echilibrat lucrurile si fiecare mafie este tratata aproape in acelasi fel de playeri.
Shooter: Multi asteptau sa intre intr-un gang din San Fierro deoarece era un oras nou si multi voiau o ‘schimbare’, ceva nou, zone de war noi.
Coza: Playerii au ales gang-urile din SF pentru ca doreau sa vada ceva nou , unii poate au mers din dorinta de ajuta gang-urile sa se ridice pentru a le face cunoscute .
aLexBz: Playerii preferau sa-si dea demisiile, pentru a incerca ceva nou, acest oras, San Fierro, ne mai fiind utilizat de foarte mult timp. Si toata lumea prefera sa inceapa de la zero, cum spune si motto-ul orasului, “A new begginning”. Am pierdut multi colegi atunci, unii mai semnificativi, altii chiar voiam sa scap de ei, ma rog, printre astea, odata cu deschidea acestui oras, mi-a fost propus sa fiu SUBLEADER in 69 Pier Mobs, ceea ce m-a facut si pe mine sa demisionez.
[SQ]NoWay25: Curiozitatea.
[SQ]Andrey: Deoarece voiau sa experimenteze ceva ne-cunoscut pentru ei la acel moment, cu timpul s-au convins ca San Fierro nu este un oras usor si au plecat fiecare unde considera ca se incadreaza mai bine.

Reporter: Cum decurge un war obisnuit in ziua de azi? Mergeti pe mana tacticilor ingenioase sau forta bruta are mai multe avantaje?
[Sq]Raducu:  Da… aceasta intrebare este foarte interesanta si este mult de vorbit despre ea… inainte de turfs se tineau waruri la un burger si aceea era singura zona, daca ai curatat zona ai castigat warui, apoi cand au aparut turfs se incerca aceeasi metoda care dadea roade de cele mai multe ori , insa cu timpul ( de cand nu mai exista car sufring) , warurile au devenit mult mai tactice, folosindu-se de DB , sau de baricade in anumite zone. Tacticile conteaza foarte mult, si organizarea, insa degeba ai tactica , daca nu ai membrii buni la arme, deci si puterea si tactica trebuie sa fie intr-un echilibru ca sa poti da roade.
Shooter:  Fiecare lider are tacticile lui; eu prefer sa imi tin membrii la distanta, feriti, nu sa-i trimit direct in adversari, cu toate mai exista si unii care fac pe ‘rambo’, acuma depinde si de zona de war.
Coza: Intr-adevar conteaza foarte mult experienta membrilor in acest domeniu , dar o tactica bine pusa la punct iti poate aduce victoria .
aLexBz: Hmm, când spun war ma gândesc numai la ura ce o port mafiile rivale, cu tot cu posturile facute reciproc doar penrtu a face rau inamicilor. Cat despre metoda de war, încerc sa ma bazez pe unele tactici, dar unii dintre membrii tot folosesc forța bruta, se duc singuri crezându-se mai buni ca adversarii, chiar comparându-se cu  Tarzan, Rambo sau ce eroi favoriți au ei.
[SQ]NoWay25: De obicei, eu am 2 war`uri in acelasi timp, incerc sa-mi impart timpul in asa fel incat sa ies cat mai bine. Imi place organizarea de care am parte chiar in mafia mea, am ales sa fiu organizat in tot ce fac.
[SQ]Andrey: Pe forta bruta te poti baza doar atunci cand esti sigur ca iti poti infrange adversarul.In momentul in care apar mai multi factori care iti ingreuneaza situatia trebuie sa aplici anumite tactici pentru ca batalia sa fie in favoarea ta.

Reporter: Odata cu deschiderea SF-ului, aparitia noilor ganguri si implicit inmultirea mafiotilor, s-a inmultit si numarul de oameni ai legii. Credeti ca a fost necesara aparitia noilor departamente?
[Sq]Raducu:  Da, cu siguranta , insa aparitia mai multor oameni in departamente a dus la scaderea unui punct de wanted la jumatate de ora, deci se compenseaa.
Shooter:  Consider ca a fost benefica introducerea si altor departamente din moment ce s-au adaugat si alte ganguri, oarecum trebuia o ‘balanta’ intre acestea. Mai multe ganguri inseamna mai multe waruri, mai multe rob-uri, mai mult dm, iar atunci e nevoie de interventia mai multor politisti.
Coza: Cred ca a fost o alegere buna adaugarea unei factiuni de acest gen  , pentru ca fiecare oras are nevoie de ,, oameni a-i legii “.
aLexBz: Da, cred ca a fost benefica serverului, deoarece trei departamente nu puteau sa se descurce cu niste raufacatori juvenili, care activau in trei orase diferite. Acum cand mafiotii fac DM pe departamente, nu au prea multe sanse sa ramana mult in viata, din cauza numeroaselor departamente.
[SQ]NoWay25: Nu pot sa zic eu asta…pe mine personal ma nemultumeste si cred ca ar avea de imbunatatit modul de oprire al unui war.
[SQ]Andrey: Desigur ca a fost necesara, actualii gangsteri erau civili inainte de acest update, in momentul in care au fost introdusi in lumea rau-facatorilor automat a crescut si rata criminalitatii, prin urmare era nevoie si de mai multi oameni ai legii.

Reporter: Cum v-a afectat pe voi personal aceasta schimbare? (deschiderea SF-ului si tot ce a rezultat)
[Sq]Raducu:  Deschiderea SF-ului a dus la scurtarea warurilor la jumatate si dublarea numarului de turfs, aceasta schimbare m-a afectat in bine, fiind mai usor sa organizezi cand turfurile sunt mai mici.
Shooter: Nu pot sa zic ca m-a schimbat deschiderea orasului San Fierro, eu asteptam aceast update, ca orice alt update, din curiozitate, pentru a vedea ce se va adauga nou si bineinteles voiam si eu sa prind o casa sau un biz, dar nu a fost sa fie.
Coza: Orice player cred ca a fost afectat de adaugarea unui oras nou . Inainte , o parte din playeri renuntau la acest server pentru ca nu aveau loc in factiuni . O data cu deschiderea SF-ului s-au adaugat si case / bizz-uri noi care au dus la cresterea economiei acestui server.
aLexBz: Consider ca aceasta schimbare m-a ajutat foarte mult in cariera mea pe B-Zone, datorita deciziei liderului 69 Pier Mobs de a ma pune sublider in factiunea sa, odata cu asta, sansele de a lua lider au crescut enorm. Schimbarea m-a ajutat si din punct de vedere economic, fiindca am reusit sa cumpar o casa si un biz la liber, care le-am vandut pentru o suma mult mai mare. Pe scurt, SF-ul m-a facut cunoscut si bogat.
[SQ]NoWay25: Nu am fost afectat, eram sublider in acea perioada, mafia mea si a lui Mefx a ramas la fel.
[SQ]Andrey: Pe mine nu m-a afectat in mod deosebit deoarece am considerat ca imi pot indeplini indatoririle de la acel moment la fel de bine ca si inainte.

Reporter: Care este cea mai mare realizare personala de la deschiderea SF-ului si pana azi?
[Sq]Raducu: Faptul ca am ajuns lider la Verdant Family si ca am ajutat Vietnamese Boys sa creasca oameni buni care au reusit sa cucereasca tot Los Santos.
Shooter: : Cea mai mare realizare personala de la deschiderea orasului San Fierro a fost primirea functie de lider, aceasta fiind cea mai mare si de cand joc pe server.
Coza: Sincer , cea mai mare realizare sunt prietenii pe care ii respect si ii voi ajuta oricand au nevoie de ajutor . Dar si avansarea la functia de President in Vietnamese Boys .
aLexBz: Cum am spus si mai sus, odata cu deschiderea noului oras am primit sansa la sublider, ceea ce m-a facut sa iau lider in factiunea Green Street Bloods, aceasta fiind cea mai mare realizare pana acum.
[SQ]NoWay25: Am ajuns lider, helper, dar faptul ca am reusit sa fac un grup unit, frumos este un lucru foarte bun.
[SQ]Andrey: Am reusit sa obtin functia de lider al unui gang din acest oras si prin intermediul acestei functii am cunoscut oameni deosebiti.

Reporter: Care este cel mai mare esec pe care l-ati intampinat?
[Sq]Raducu:  Atunci cand am luat worst cu -25 in primul war ca sublider
Shooter:  Nu pot sa zic ca am intampinat un esec, daca nu mi-am indeplinit vreo dorinta, consider ca nu a fost sa fie inca.
Coza: Nu cred ca am avut esecuri prea mari , ci doar greseli care le-am corectat in timp.
aLexBz: Nu cred ca am avut un esec anume, poate dezamagiri, una dintre ele fiind aceea cand taryd0n a fost promovat la admin level 1, iar munca mea nu a fost luata in considerare, aceea ca am avut rank 4/5 in TTC.
[SQ]NoWay25:Am pierdut doi prieteni foarte buni, care, atunci cand au parasit mafia trebuie sa recunosc ca o perioada buna nu am mai avut chef de nimeni si de nimic…Mefx & UnknownX, raman pentru mine atat prieteni extrem de buni si doi oameni de la care am primit multe satisfactii sufletesti.
[SQ]Andrey: Nu imi place sa numesc una din actiunile mele drept esec, deocamdata incerc sa imi consolidez gangul deoarece am inceput de la 0, cu membri noi, consider ca momentul in care esti sus si cazi foarte jos este un esec.

Reporter: Cum credeti ca s-au dezvoltat aceste noi ganguri din SF? In cele din LS – LV membrii erau deja, organizarea la fel.
[Sq]Raducu:  Cu siguranta se vede ca Explosive a avut reteta succesului pentru ca a organizat bine o mafie care a cucerit tot orasul.
Shooter:  Unele s-au descurcat mai bine, unele mai putin, dar sunt si ele in ‘crestere’. Vreau sa-l felicit pe Explosive, liderul gangului 69 Pier Mobs pentru reusirea castigarii orasului San Fierro si pentru ca a strans o ‘familie’ unita.
Coza: Tin sa il felicit pe Explosive pentru ca a stiut sa isi formeze o mafie buna de la inceput si restul s-a vazut pe turf-urile pe care le domina de cand a obtinut aceasta functie .
aLexBz: Dupa cum se vede pe /turfs, 69 Pier Mobs a reusit sa se impuna in San Fierro, reusind sa il domine, celelalte ganguri neridicandu-se la nivelul acesteia.
[SQ]NoWay25:  Ehh, sunt gang-uri in SF in care chiar daca s-a inceput tot de la 0 si se descurca excelent (Felicit pe Andrey si Explosive pe aceasta cale )
[SQ]Andrey: Ce pot spune este ca avem adversari redutabili in acest oras, sunt ganguri organizate si active, despre al meu nu doresc sa comentez.

Reporter: A fost o schimbare in bine faptul ca HQ-urile nu mai sunt aceleasi?
[Sq]Raducu:  Pe o parte da, pe o parte nu, unora le pare bine ca au aparut schimbari, altora le pare rau, nu pot sa imi dau cu parerea foarte bine pentru ca pe mine nu m-a afectat.
Shooter:  Exteriorul Hq-urilor e acelasi, interiorul la unele la fel, dar la altele s-a schimbat, atunci pe moment nu prea eram obisnuit, dar dupa incepuse sa-mi placa hq-ul gangului Green Street Bloods din care faceam parte, deoarece era mai spatios si puteam tine antrenamentele direct in el.
Coza: Buna , rea , aceasta este decizia celor care au hotarat asta .
aLexBz:  Da, unele din factiuni chiar avand un HQ mult mai interesant si mai practic, cum ar fi Red Dragon Triad, exteriorul acestui gang fiind enorm. Unele HQ-uri au ramas la fel, dar interiorul acestora s-a schimbat enorm, diferentiand de la mic la mare.
[SQ]NoWay25: Personal ma avantajeaza acest lucru, faptul ca exteriorul HQ-ului meu este foarte mare. Dar am ramas tot cu un interior atat de mic incat nu pot sa imi pun 5 oameni in linie. Orice HQ are avantaje si dezavantaje, e normal, fiecare lucru e frumos in felul sau.
[SQ]Andrey: O schimbare oarecum buna, unii jucatori si-au ales mafiile inainte de update si dupa acest criteriu, urmand ca deschiderea orasului sa  le schimbe interiorul HQ-urilor, eu unul nu ma simt afectat de aceasta modificare.

Reporter: Credeti ca schimbarea numelor mafiilor a fost o idee buna?
[Sq]Raducu:  Sincer… nu. Era mai frumos sa spui “Don Cuneo” decat “President” , cel putin mie imi placea foarte mult tematica de “The Godfather” dar avand in vedere ca deja “The Paterno Family” a fost adaugata nefiind in film, urmau sa mai fie inca 3 mafii care nu au legatura cu filmul.
Shooter: Cum am mai spus, pe moment mi se pareau foarte cuiudate numele si eram confuz, nu stiam care si cum era. Cu toate ca mi-e dor de vechile nume de la mafii, am inceput sa ma ‘adaptez’ si sa ma obisnuiesc cu noile nume de la ganguri.
Coza: Plecarea unor membri importanti din aceste mafii cred ca au dus la acest fapt .
aLexBz: Da, a adus mai multa originalitate serverului, acele nume erau prezente pe aproximativ toate serverele cu acest mod, numele chiar sunt o inovatie la adresa acestei comunitati.
[SQ]NoWay25: Da, chiar daca unora le e mai greu sau le-a fost mai greu pana sa se obisnuiasca, noile nume sunt mai frumoase, parerea mea.
[SQ]Andrey: Repet, mafiile erau mult mai estetice in ceea ce inseamna denumiri, culoare, vehicule, consider ca numele vechi erau mult mai frumoase.Titulatura de “Don” era una care impunea respect insasi prin pronuntarea ei.

Reporter: Cum credeti ca au evoluat anumite “mafii” (o sa le zic mafii, ca in trecut) pe turfs? Cand se anuntase deschiderea SF-ului, Stracci (GSB) si Corleone (Tsar Bratva, sper ca nu am gresit ceva) detineau suprematia daca nu ma insel…Astazi nu prea mai este deloc la fel. Ce credeti ca a cauzat asta?
[Sq]Raducu:  Un lider face foarte mult, avand in vedere ca la Stracci(GSB) s-au schimbat 3-4 lideri de cand a fost Paul. si nici unul nu a stat mai mult de o luna , a dus la esecul aceste factiuni(doar alexbz vad ca a stat mai mult cu functia de lider) , iar legat de Corleone a fost aceeasi problema, multi lideri care nu au stat mult timp cu functia a dus la destramarea puterii.
Shooter:  iecare mafie/gang a avut si are momentul sau de glorie, la unii au tinut mai mult, la unii mai putin, este greu sa mentii o perioada indelungata tot ce-ai cucerit pentru ca fiecare gang este in continua crestere, cu timpul se aduna mai multi rank 4 in alte ganguri, iar acestia pot spune ca sunt oameni de baza intr-un gang, iar din altele ies ‘veteranii’, si atunci incep si celelalte sa ‘fure’ cate un teritoriu gang-ului rival si incetul cu incetul mai multe si devine momentul lor de glorie si tot asa, ca un circuit.
Coza: Cel putin mie nu pre mi-au placut noile denumiri , dar pentru mine Vietnamese Boys = The Cuneo Family .
aLexBz: Stracci a inceput sa piarda din teritorii atunci cand mafia incepuse sa “jongleze” cu liderii, fiindca ii schimba foarte des, intr-un final, dupa ce am luat eu lider, am hotarat sa dau wipe, construind factiunea de la zero. Cat despre Corleone, nu prea stiu ce sa zic, schimbarea liderului cred ca a avut un impact destul de mare.
[SQ]NoWay25: Bine, aici pana la urma stii cum e, orice mafie are momentul ei, acel moment poate dura luni de zile, saptamani sau zile… faptul ca ei au dominat, da e un lucru laudabil, dar in orice moment cum te-ai ridicat poti sa si cazi la fel de usor.
[SQ]Andrey: Consider ca ,,declinul” acestor mafii a fost datorat plecarii unui numar mare de membri pentru a experimenta orasul San Fierro si faptului ca numarul de ganguri s-a inmultit, implicit s-au inmultit si gangsterii iar cu aceasta ocazie s-a echilibrat putin balanta de putere.

Reporter: Dupa deschiderea SF-ului, s-a creat valva in mafii, o oarecare agitatie? Sau organizarea si-a spus cuvantul? Ati avut probleme cu demisiile? (Stiu ca nu toti ati fost lideri in acel moment, dar cred ca ati facut parte din mafii si stiti atmosfera de acolo si toate cele..)
[Sq]Raducu:  Cand a aparut SF eram in Cuneo sublider si nu prea am avut probleme cu demisiile, poate doar membrii de rank 1 care nu s-au implicat in factiune.
Shooter:  Nu doar dupa deschiderea orasului San Fierro a fost aceasta problema cu ‘disperarea’ dupa ‘turfs’, este de mult, dar pe zi ce trece e tot mai rau, se fac mutle posturi intre gangurile rivale, e multa dusmanie si de aceea se aduna si fw-urile, iar dupa noua regula, si anume, aceea de a sta inca 2 saptamani in plus pentru rank daca primesc un rank, multi recurg la demisie dupa primirea unui fw, acuma se vede cu adevarat cine sta doar pentru rank.
Coza: Multi membri erau agitati pentru ca doreau sa cumpere un bizz sau o casa de la stat . Demisii nu prea au fost , totul a decurs normal.
aLexBz:: Da, mai toti membrii din factiunea din care faceam parte, Stracci, au inceput sa-si puna demisiile pentru a intra in diferite mafii, cum ar fi 69 Pier Mobs, motivul fiind acela ca subliderul Stracci luase lider, multi dintre membrii fiind atasati de el.
[SQ]NoWay25:: Am fost sublider, pentru mine si pentru liderul din acea vreme (Mefx) nu a fost nici o problema, aveam un grup bun, membrii care erau langa noi nu ne-au lasat doar pentru o “curiozitate”.
[SQ]Andrey: La acea vreme eram membru al Red Dragon Triad (The Barzini Family), dupa cum spune si [SQ]NoWay25, in gangul nostru nu s-a produs agitatie deoarece eram un grup foarte unit.

Reporter: Ati avut intentia de a parasi aceasta lume a gangurilor pentru o anumita factiune?
[Sq]Raducu:  Nu… Mafia este singurul motiv pentru care joc pe aceasta comunitate, si pentru mafie mi-am petrecut foarte multe ore, poate de accea am si reusit sa ajung lider, daca nu stateam in ganguri mult timp nu cred ca as fi primit aceasta oportunitate.
Shooter:  ‘Poate’ ca am avut niste ganduri, nimic mai mult, am rezistat asa ziselor ‘greutati’ din ganguri.
Coza: Nu m-am gandit nici o data la acest lucru .
aLexBz: Da, din cauza urei intre ganguri, am avut intentia sa renunt, dar mereu au fost prietenii care m-au sprijinit moral, cine zice ca nu e greu sa fii lider de gang, minte sau nu a dat de acea groapa, cel putin nu inca.
[SQ]NoWay25:: Da, in trecut am avut probleme, existau foarte multe abuzuri, in LV extrem de multa dusmanie, pentru un turf unii treceau peste propriul cuvant, m-a dezgustat asta enorm.
[SQ]Andrey: Nu, in momentul cand Razvan14 a pierdut functia de lider al Corleone Family am decis sa ramanem o perioada intr-un alt tip de factiune (FBI mai precis) deoarece cu totii am dorit o pauza de la lumea mafiilor, eu urmand sa parasesc in scurt timp acest departament datorita atractiei mele pentru mafii.

Reporter: Cum comentati situatia fiecarui gang? (fiecare lider despre gangul lui, organizare, etc…) Din cate putem vedea 69 Pier Mobs, RDT si Vietnamese B. sunt la putere, dar si celelalte ganguri se tin tare.
[Sq]Raducu:  Mafia mea la inceput era impotriva mea, ca sa spun asa, pentru ca aveam multe lucruri noi care voiam sa le implementez, insa acum am reusit sa adun niste membrii devotati care cred ca o sa faca fata la Vietnamese Boys. Desigur au venit si multi prieteni alaturi de mine sa ma ajute cu timpul in factiune.
Shooter:  Nu pot sa comentez de fiecare gang in parte, consider ca fiecare lider isi face treaba cum trebuie si-si conduce gangul dupa propriile tactici, cum considera ca e mai bine. Cat despre /turfs, momentan cele 3 ganguri detin ‘puterea’ in cele 3 orase si tin sa felicit liderii acestora pentru performanta aceasta, dar cu timpul se va mai schimba situatia.
Coza: Deocamdata sunt la inceput de drum si incerc sa cladesc o mafie noua pentru ca unii au decis ca e mai bine asa .
aLexBz: Majoritatea membriilor 69 Pier Mobs sunt fostii membrii din Stracci, cei ce au reusit sa faca factiunea sa domine cele doua orase, LS si LV, acestia avand in plan sa faca la fel si acum. Cat despre Red Dragons Triad, nu stiu ce sa zic, felicitari liderului si membrilor, in schimb, Vietnamese Boys a inceput sa se destrame, ceea ce face ca factiunea sa piarda usor teritoriile.
[SQ]NoWay25:: Am avut momente grele, momente care mie imi plac ca trebuie sa ma gandesc cum sa le gestionez si imi place acest lucru. De cand sunt lider, in prima zi am avut un turf, de doua luni in coace sub 18-20 nu am coborat, pot sa zic ca am beneficiat si de schimbari ale liderilor din Southern si Bratva, dar nicidecum nu a fost usor chiar si asa, eu zic ca mafia mea creste mult in continuare.
[SQ]Andrey: Am inceput sa  (re)cladesc aceasta factiune, dupa cum stiti, la inceput de drum este putin mai greu, insa am incredere ca voi reusi in timp sa formez un grup si mai unit, un gang care sa arate frumos cand tastezi /turfs.

Reporter: Cum vedeti evolutia turf-urilor in viitor? Cine se va ridica, cine va claca?
[Sq]Raducu:  Nu vreau sa imi dau cu parerea, pentru ca poate cineva se supara si nu vreau asta.
Shooter:  Asta ramane de vazut, nu pot sa ‘ghicesc in stele’, depinde de fiecare lider cum isi va organiza gangul si de cresterea membriilor actuali in rank.
Coza: Daca stie cineva raspunsul la aceata intrebare il rog sa imi trimita un PM .
aLexBz: Din punctul meu de vedere, Vietnamese Boys nu mai este o problema, datorita schimbarii conducerii, sunt optimist crezand ca factiunea mea, GSB, va cuceri tot LS-ul, dar o sa am de luptat cu Verdant care nu este mai prejos. Oricum Radule tine-te bine intram peste tine !
[SQ]NoWay25: Nu pot sa zic cine va claca, cine se va ridica, fiecare are situatia in mafia lui. Eu zic, cred si sper ca mafia mea o sa arate din ce in ce mai bine pentru ca imi stiu membrii, stiu ca pot mult mai mult.
[SQ]Andrey: Nu doresc sa fac astfel de preziceri, dar sper ca El Loco Cartel se va ridica, deoarece stiu ca putem mai mult de atat.

*Reportajul a fost realizat in perioada in care liderii prezenti in acest interviu, aveau inca aceasta functie

____________________________________________________________________________________________

 V-ati intrebat vreodata cum este sa fii cel mai bogat om dintr-o comunitate? Ati simtit vreodata ca aveti prea multi bani si nu puteti sa ii cheltuiti pe toti? Cel mai bogat om de pe server, Clayton, care a spart contoarele si depozitele bancii, ne raspunde in exclusivitate la toate aceste intrebari, si nu numai, doar aici, la B-News!

Reporter:Salut Clayton! In primul rand vreau sa-ti multumesc ca ai acceptat acest interviu, iar in al doilea rand, sa-ncepem!

Clayton: Salut MateR, bine te-am gasit!
Reporter: Vreau sa aflu, pentru inceput, de cand joci pe B-Zone si de unde ai aflat de acest server.
Clayton: Joc pe B-Zone din aprilie, 2011. De server am aflat de pe internet.
Reporter: O perioada foarte mare, esti un adevarat ‘veteran’ as putea zice. Imi poti spune ce bunuri personale detii?
Clayton: In momentul asta detin banca din Los Santos si un palat de nivel 11 in zona Vinewood.
Reporter: Care este valoarea, aproximativa, a acestor bunuri in bani?
Clayton: Aproximativ 40 de milioane.
Reporter: Este vorba de o suma exorbitanta! Pe langa acestea banuiesc ca mai ai si o ‘mica’ avere. Imi poti spune la cat se estimeaza ?
Clayton: Aproximativ 21.000.000$. In mare parte, banii sunt facuti din interes-ul pe care il iei la fiecare PayDay.
Reporter: Cum ai reusit sa atingi acest statut de “cel mai bogat de pe server”? Ne poti dezvalui secretul tau?
Clayton: Afacerile au un rol foarte important in obtinerea banilor. Secretul este sa cumperi ieftin si sa vinzi scump. Asta e principiul in afaceri. Cat despre statut, nu eu mi l-am ales, asa se spune.
Reporter:Iti mai amintesti prima ta afacere? Cum a decurs aceasta?
Clayton: Nu a decurs foarte bine, eram incepator si am cumparat un Willard cu 53.000.000$, in timp ce acesta era 51.000.000$, am iesit in minus, dar lucrul mai mult m-a ajutat, de atunci am fost mereu atent la toate detaliile, chiar daca am mai picat in asa ceva de 3 ori.
Reporter: Care a fost afacerea care ti-a adus cel mai mare profit?
Clayton: Din cate imi aduc aminte am cumparat casa, pe care o detine acum ByMages, de la Hooliganu cu 100.000.000$ si am vandut-o dupa 5 minute cu 600.000.000$. Asta cred ca a fost cea mai mare afacere.
Reporter: Ai un sfat pentru cei care sunt la inceput cu tainele afacerilor?
Clayton: Da, sa fie atenti la orice detaliu, sa se gandeasca de 10 ori inainte sa faca o afacere si sa consulte forumul in orice situatie.
Reporter: Ce planuiesti sa faci in viitorul apropiat?
Clayton: Vreau sa imi cumpar un Turismo si, de ce nu, sa schimba casa actuala pe una mai buna. In rest, am incheiat afacerile.
Reporter: Aici se termina interviul nostru alaturi de “cel mai bogat om de pe server”, Clayton. Doresti sa mai spui ceva?
Clayton: Da. Vreau sa urez bafta tuturor jucatorilor si daca pierdeti bani intr-o afacere, nu disperati, uneori e bine sa si pierzi. Salutare!

By Network Anchor MateR

____________________________________________________________________________________________

Asemanari si diferente intre generatiile de admini. 

By Local Editor DanielBoyd.

Adminii, fie ei noi, fie ei vechi, au avut din totdeauna cea mai cruciala treaba de pe comunitate. Dupa politisti, care ne aparau de raufacatori, exista aceasta echipa care facea, si inca face, acest server un loc, de cele mai multe ori, mai placut. Deoarece ei stau cu ochii in patru dupa orice neintelegere sau eroare de pe server, noi putem sa traversam strada linistiti. Cu toate acestea au tot existat vorbe, unii spun ca adminii de acum 2-3 ani ar fi fost mai buni, altii sustin cu vehementa ca cei de acum formeaza o echipa perfecta. Nu vom putea sti sigur niciodata, dar, cert este ca toti au dreptul la o parere, noi le-am pus putin cap la cap. Iar ceea ce urmeaza sa citi mai departe este, pe scurt, expunerea diferentelor dintre fosta generatie de admini si noua generatie, mai precis generatia actuala de admini. Cativa dintre administratorii din trecut s-au mentinut pana acum, dar totusi acestia sunt putini. Am vrut sa vad care este opinia unui jucator destul de vechi al acestui server, care a intalnit mai multe “valuri” de admini si care, cred eu, isi poate si are dreptul sa-si dea opinia fata de acest subiect. Acesta este nabz0r.

______________________________________________________________________________________________
NR DanielBoyd: Salut, multumesc ca ai acceptat acest interviu.
nabz0r: Salut, cu cea mai mare placere.
NR DanielBoyd: Bun, sa incepem.
NR DanielBoyd: Ce parere ai despre fosta echipa de admini? Ti s-a parut mai drastica decat cea de acum cand venea vorba de sactiuni?
nabz0r: O intrebare ce-mi ridica parul de pe maini. Fosta echipa era perfecta, dar din pacate nu a rezistat prea mult.
Intr-adevar, era putin mai drastica, ceea ce rezulta in rezultate mai bune cand venea vorba de populatia serverului.
NR DanielBoyd: Crezi ca generatia actuala de admini e mai responsabila fata de cea precedenta? Daca da, de ce?
nabz0r: Sincer, mi se pare ca este una dintre cele mai capabile echipe de administratori din cate am vazut pana acum, totusi nu strica putina “cicalire”.
NR DanielBoyd: Poti numi doi admini din cele doua generatii care sa ti se para drastici in felul lor de a sanctiona?
nabz0r: Din generatia actuala nu pot. Dar din cea veche as putea spune ca Gabb. Ne facea zile fripte.
NR DanielBoyd: De ce ti se parea mai dur?
nabz0r: Nu mi se parea, chiar era. Chiar si atunci cand glumea era serios.
NR DanielBoyd: Cum comentezi ca din ce in ce mai multi jucatori doresc aceasta functie, desi nu sunt pregatiti?
nabz0r: Inca de cand se naste, omul doreste sa obtina putere, in cazul zilelor noastre, bani, femei si respect. Oricine investeste timp in ceva, vrea ceva inapoi.
NR DanielBoyd: Care dintre adminii de atunci si cei de acum crezi ca sunt un model pentru aceasta functie? Da-ne un exemplu din fiecare generatie, daca poti.
nabz0r: Vinnie ar ramane pentru mine unicul model. De la inceputurile lui si pana acum pot spune ca a ramas acelasi om, cu acelasi comportament si aceeasi gandire.
NR DanielBoyd: O ultima intrebare, daca-mi permiti, Care generatie ti se pare mai potrivita pentru B-Zone? Cea precedenta sau cea actuala?
nabz0r: Sincer, parerea mea este ca niciuna nu este mai cu “mot”. Precedenta echipa cu cea actuala, mixate, ar rezulta o echipa perfect echilibrata.

Totusi, nu a fost suficienta o opinie. Vreau sa vad ce parere are si alta persoana. Pentru a reusi sa fac diferenta dintre cele doua generatii de administratori ai acestui server, am avut nevoie de opinia a doi “veterani”. Astfel, am decis ca nu exista mod mai bun de a cunoaste informatii despre un admin decat prin a intervieva alt admin. Mai precis, pe Razvan14.

NR DanielBoyd: Salut, iti multumesc ca ai acceptat acest interviu.
NR DanielBoyd: Sa incepem.
NR DanielBoyd: De cat timp detii functia de admin al acestui server si ce parere ai despre aceasta functie?
Razvan14: Pe data de 24/10/2012 am fost promovat ca admin level 1. Mi se pare o munca destul de distractiva, dar si putin greuta in acelasi timp.
NR DanielBoyd: Sa inteleg ca ai ceva experienta. Ce parere ai despre colectivul in care lucrezi? Cum te intelegi cu ceilalti admini?
Razvan14: Da, am acumulat in ultimul timp destul de multa experienta cu aceasta functie. Colectivul este unul bun, avand in vedere ca sunt unii admini care sunt la inceput.
Razvan14: Ma inteleg bine cu toti adminii,nu am avut vreun conflict vreodata cu niciunul dintre ei.
NR DanielBoyd: Crezi ca functia de admin implica mai multa activitate acum decat in trecut? Daca da, din ce motiv?
Razvan14: Da, acum ai mai multe responsabilitati, dovada fiind serverul mai populat acum ca cel din trecut.
Razvan14: Sunt mult mai multi incepatori care au nevoie de ajutor din partea adminilor, fata de trecut cand erau mai putini.
NR DanielBoyd: Imi poti da exemplu de un admin care sa reprezinte un model pentru ceilalti, atat din generatia actuala cat si din cea precedenta?
Razvan14: Din generatia actuala, cu siguranta Vinnie, este un admin model.
Razvan14: Din vechea generatie este Spawn, cu siguranta.
NR DanielBoyd: Ce parere ai despre generatia actuala de admini? Poti sa ii pui in antiteza cu fosta generatie?
Razvan14: Generatia actuala de admini e cam aceeasi cu vechea generatie, doar ca sunt diferiti adminii.
Razvan14: Ma refer la faptul ca oricare din adminii din prezent sau trecut isi fac / si-au facut treaba de admin indiferent de generatie.
Razvan14: Ca au mai fost exceptii, asta e partea a doua.
NR DanielBoyd: Aici voiam sa te aduc. Crezi ca sunt admini atat din generatia actuala, cat si din fosta generatie, care sa nu-si merite titlul?
Razvan14: Da, au fost asemenea admini, dovada fiind pierderea rapida a functiei dupa ce au fost promovati.
NR DanielBoyd: Care crezi ca este cea mai respectata calitate a unui admin? Aici ma refer la exigenta acestora, caracterul lor, etc.
Razvan14: Cea mai respectata calitate a adminilor este modul lor de a vorbi, de a fi politicosi cu cei care au nevoie de ei si dovada de profesionalism data.
NR DanielBoyd: Cum comentezi faptul ca din ce in ce mai multi oameni doresc sa primeasca aceasta functie, desi nu au facut nimic pentru server?
NR DanielBoyd: Aici, sunt sigur ca e vorba despre ambele generatii.
Razvan14: Toata lumea doreste acest titlu, dar daca nu te-ai afirmat sau daca nu ai ajutat intr-un mod sau altul serverul, degeaba.
NR DanielBoyd: Interviul nostru se incheie aici.
NR DanielBoyd: Iti multumesc mult pentru ca ai fost de acord cu acesta.
Razvan14: Nu ai pentru ce, a fost placerea mea.

In urma acestor interviuri, mi-am dat seama de un lucru. Nu poti compara doua generatii de administratori. Cum a spus si nabz0r, pentru a gasi generatia perfecta, cele doua ar fi trebuit “mixate”. De asemenea, ambii intervievati l-au inclus pe Vinnie cand au fost intrebati cum arata adminul model.
Astfel, am incheiat acest subiect, complex, dar simplu in acelasi timp.
_________________________________________________________________________________________________________

Descrierea joburilor secundare.

By ex. Local Editor Max_Payne

Multi dintre noi muncesc orbeste. Majoritatea o fac pentru bani, altii pentru faima, iar altii doar pentru a se simti impliniti din punct de vedere profesional. Majoritatea insa nu stiu cum functioneaza toate aceste joburi, haideti sa le zicem, secundare, dar, acesta nu trebuie sa fie un impediment sau o rusine, ci, doar o alta oportunitate de a intreba si tot odata de a cunoaste. Daca ati intrebat dar inca nu stiti, aici aveti raspunsul, detalii despre joburile secundare, dar nu numai.

– Detective: prin comanda [/find] poti cauta un jucator, acest job are 5 trepte pentru a face skill 5(unde poti cauta cand vrei, iar limita de 2 minute intre [/find] nu mai exista), la skill 1 poti cauta o data la 2 miute, cate 30 de secunde, la skill 2 cauti timp de 60 de secunde, poti da [/find] doar o data la 2 minute, la skill 3 poti cauta o persoana la doua minute, o data timp de 120 de secunde, la skill 4 poti cauta o persoana timp de 180 de secunde o data la 2 minute, iar la skill 5 poti da [/find] oricand vrei.

– Lawyer: un job banos, din care se pot scoate bani frumosi, aproval’s se pot cumpara cu 6.000$ de la un politist de rank 3+, iar [/free] se poate vinde cu 7.000$ – 8.000$.La skill 1 veţi putea avea doar 1 approval,pe măsură ce skill-ul creşte având posibilitatea să aveţi în posesia dumneavoastră mai multe approvals.

– Whore:
este cel mai căutat job din pricina faptului că acest job îl pot avea doar jucătorii de genul feminin.De obicei jucătorii plătesc sume mari de bani pentru serviciile unei prostituate , uitând de cele mai multe ori că dacă respectivl nu îşi cumpără un prezervativ de la 24/7 poate fi infectat cu SIDA ,pentru a se vindeca fiind nevoie de serviciile unui medic.Cine face sex cu o prostituată va avea mai mult HP , cu cât skill-ul jucătoarei respective este mai mare cu atât mai puţine sunt şansele de a infecta persoana în cauză.
– Drug dealer:
cel mai riscant job pe care îl poate avea un jucător dar poate şi unul dintre cele mai bine plătite.Se găsesc puţini vânzători de droguri pe server deoarece este foarte riscant să fii prins de un poliţist , acesta fiind obligat să îşi confişte drogurile şi să te aresteze. Cu cât skill-ul este mai mare cu atât vei putea să achiziţionezi mai multe pachete de droguri de la casa de unde îţi iei şi jobul.

– Mechanic:
este unul dintre cele mai folosite joburi de pe server, acest job poate repara sau umple rezervorul unei masini, la skill 1 poti umple un rezervor cu 15 litri de benzina, la skill 2, dupa 50 de refill-uri/repair-uri, poti umple un rezervor cu 40 de litri de benzina, la skill 3 poti umple un rezervor cu 60 de litri de benzina, la skill 4 cu 80 de litri iar la skill 5 poti umple un rezervor cu 100 de litri de benzina.

– Gunoier: este cel mai bine platit job cu 350$ pe o cursa, o cursa durand aproximativ 10 minute, tot ce trebuie sa faceti este sa va urcati intr-o masina corespunzatoare, de la spawn-urile lor din Los Santos / Las Ventura / San Fierro si sa dati [/collecttrash], dupa care urmariti checkpoint-urile de pe harta iar la sfarsit tastati [/dumptrash].
– Bus Driver: este un job folosit de catre multi playeri de level mic, acesta consta in urmarirea unor checkpoint-uri, stationarea la statii si colectarea banilor, cate 13 – 16$ pe checkpoint, prin comanda [/fare] setati pretul unui bilet.

– Trucker: de asemenea, trucker este un job foarte uzat datorita preturilor care iti sunt oferite pentru o cursa, preturile curselor variaza in functie de kilometrii acesteia, pentru o cursa foarte lunga se pot obtie chiar si 500$.

– Farmer: fermier, este un job folosit de catre playerii de level mic, acesta nu este foarte bine platit, doar cu 10 – 20 de $ pe checkpoint.

– Car jacker: un job nu prea folosit din pricina timpului pe care il irosesti pentru a iti imbunatati skill-ul, dar este foarte bine platit la skill 5. Acest job consta in furarea masinilor si vanzarea lor la un centru din Las Venturas.

– Arms dealer: probabil cel mai folosit job de catre mafioti dar nu numai. Este un job obositor deoarece necesita foarte multe drumuri pentru imbunatatirea skill-ului, prin comanda [/sellgun] puteti vinde o arma, prin comanda [/materials get] puteti ridica pachete de materials, prin comanda [/materials deliver] puteti livra pachetele, iar atunci obtineti materialele din care se pot face arme, iar prin comanda [/sellmaterials] puteti vinde materialele.

_________________________________________________________________________________________________________

olimp_vara

By Network Anchor Cartofar

Olimpiada, locul unde, elita tuturor factiunilor, se intalneste pentru a se afirma, atat individual, cat si in echipa, a fost si de aceasta data un succes. Orbeste au pornit toti in cometitie cu unicul gand de a castiga. Ce a iesit este de domeniul cartilor de istorie si al memoriilor ce vor ramane imprimate in mintea noastra pentru multa vreme. Daca nu ati reusit sa ajungeti sa vedeti cu ochii vostri cum s-au desfasurat probele si ce s-a intamplat, aveti aici un mic rezumat. Enjoy!

Olimpiada, locul unde, elita tuturor factiunilor, se intalneste pentru a se afirma, atat individual, cat si in echipa, a fost si de aceasta data un succes. Organizatorii principali ai acestui eveniment, ca si in anii precedenti, au fost [F4L]emptY_mdY, respectiv emptY_mdY, acompaniat de Krysty si RazviTnx, cel din urma ocupandu-se cu “designul”. El a fost cel care a realizat sigla pentru olimpiada, medaliile, si respectiv cupele pentru castigatori. Cu toate ca emptY_mdY a fost organizatorul, nu trebuie sa ii uitam nici pe cei care au facut ca toate acestea sa fie posibile, binefacatorii, o sa omit suma, intrucat, importanta acesteia paleste in umbra actiunii lor demne de respect:DieseL, Clayton, [F4L]Teylo, AndrewUnique, Tommy, Tratec, Meghyy, Kelton, sKillz, Bogdan phR, Biggs si Moartea.
Olimpiada de vara a anului 2013 a fost alcatuita din 10 probe: 10 miles marathon, Rifle king, Biathlon: Swim and Run, Survival, Boat race, Skyrocket, Biathlon: Moto& Bike, Shotgun contest,Fund the unknown si The great race.
Prima proba, a fost “10 miles marathon”, unde, din pacate, au existat mici probleme ce tin de organizare, dar care nu au intervenit in bunul decurs al probei.

Castigatorii acestei probe au fost: Locul I: Rasta – 69 Pier Mobs, Locul II: Brother – Vietnamese Boys, Locul III: i7. – The Tsar Bratva, iar clasamentul arata asa: 1.69 Pier Mobs | 1 aur |0 argint | 0 bronz | 3 puncte, 2.Vietnamese Boys | 0 aur | 1 argint | 0 bronz | 2 puncte, 3.The Tsar Bratva | 0 aur | 0 argint | 1 bronz | 1 puncte.
La cea de a 2-a proba Los Santos Police Department si-au aratat iscusinta in a manui Rifle-ul, TheKillerFish si [F4L]xeS ocupand primele 2 locuri. Pe locul 3 a fost Trestii, membru al 69 Pier Mobs. Datorita acestei reusite, Los Santos Police Department s-a propulsat direct pe primul loc. Clasament: 1.Los Santos Police Department | 1 aur | 1 argint | 0 bronz | 5 puncte, 2.69 Pier Mobs | 1 aur | 0 argint | 1 bronz | 4 puncte, 3.Vietnamese Boys | 0 aur | 1 argint | 0 bronz | 2 puncte.
Ce-a de-a 3-a proba, Biathlon: Swim and Run, a fost castigata de Letzgo-Avispa Rifa si de Erow-National guard. Locurile 2 si 3 au fost ocupate de Scary-Paramedics respectiv Sheeen-Vietnamese Boys. in clasament, pe locul 3 au trecut Avispa Rifa | 1 aur | 0 argint | 0 bronz | 3 puncte. Primele 2 locuri au ramas neschimbate.
La a 4-a proba au existat si mici probleme, un Hitmen cu exces de zel si-a indeplinit contractul, asasinand jucatorul aflat in fruntea cursei, Rasta-69 Pier Mobs. Aceasta a fost proba “Survivol”. Locul I: LOUiE. – Vietnamese Boys, Locul II: M4Ms. – Verdant Family, Locul III: AlexM – LSPD. Clasamentul arata cam asa: 1.Vietnamese Boys | 1 aur | 1 argint | 1 bronz | 6 puncte, 2.Los Santos Police Department | 1 aur | 1 argint | 1 bronz | 6 puncte, 3.69 Pier Mobs | 1 aur | 0 argint | 1 bronz | 5 puncte.
Proba 5, Boat race, a fost castigata de =Vlad=-School Instructors. Locul II: RazvanyS – Red Dragon Triad, Locul III: [F4L]Teylo – LSPD.
La cea de-a 6-a proba, Skyrocket, in frunte s-a aflat Trestii-69 Pier Mobs, iar in dreapta si in stanga acestuia, pe podium, s-au aflat kraft.-The Tsar Barva, locul 2, si Xtazy-Taxi SF, locul 3. Dupa prima jumatate a competitiei, clasamentul arata asa: 1.69 Pier Mobs | 2 aur | 0 argint | 1 bronz | 8 puncte, 2.vLos Santos Police Department | 1 aur | 1 argint | 2 bronz | 7 puncte, 3.Vietnamese Boys | 1 aur | 1 argint | 1 bronz | 6 puncte.
Urmatoarea proba a fost “Biathlon: Moto and Bike. Aceasta a fost castigata de TrNa, membru in Red Dragon Triad, aducand mafia pe locul 5. Locurile 2 si 3 au adus prima medalie factiunilor din care concurentii fac parte, Bogdibmx-Las Venturas Police Department, locul 2, iar Ander-Hitmen Agency, locul 3.

“Shotgun Contest”. Competite acerba la aceasta proba, castigatorul fiind BeyowndOwn-The Tsar Bratva. Locul II: TresTii – 69 Pier Mobs, Locul III: Kaddylack. – Tow Truck Company. Clasament: 1.69 Pier Mobs | 2 aur | 1 argint | 1 bronz | 10 puncte, 2.Los Santos Police Department | 1 aur | 1 argint | 2 bronz | 7 puncte, 3.Vietnamese Boys | 1 aur | 1 argint | 1 bronz | 6 puncte.
Am ajuns, inevitabil, si la probele care au fost tinute secret pana in ziua desfasurarii, probele 9 si 10, “Find the unknown” respectiv “The great race”. Prima a fost castigata de The Tsar Bratva, avandu-l ca reprezentant pe BeyowndOwn. Locul II: Kewl – 69 Pier Mobs, Locul III: sRn – LSPD. iar cea de a 2-a a fost castigata de Kewl, care reprezenta mafia 69 Pier Mobs. Locul II: BlooD – News Reporter si Locul III: Shobo – Taxi Los Santos.

Factiunea care a castigat Olimpiada de vara a anului 2013 este 69 Pier Mobs avand 2 medalii de aur, 2 de argint si 1 de bronz cu o suma de 15 puncte, detasat fata de mafia de pe al 2-lea loc, The Tsar Bratva care a terminat cu 2 medalii de aur, 1 de argint si 1 de bronz, cu o suma de 9 puncte. Pe al 3-lea loc s-a aflat Los Santos Police Department cu 1 medalie de aur, 1 medalie de argint si 3 de bronz, insumand 8 puncte.

O reusita absoluta, as putea spune, a fost aceasta olimpiada, desi, nu cred ca cineva se indoia de acest lucru.

.

_________________________________________________________________________________________________________

 O zi din viata unui admin

By ex. Local Editor Max_Payne

Cu totii cred ca v-ati intrebat ce face un admin intr-o zi normala din viata acestuia. Ipoteza in care am merge la el acasa sa il filmam iese din discutie, deci, a ramas unica varianta de a il intervia, ceea ce am si facut. Eu unul sunt destul de curios sa aflu care este conduita uzuala a acestuia, voi nu?

Max_Payne: Salut Piticul, vreau sa-ti multumesc pentru ca ai acceptat acest interviu si vrei sa ne povestesti despre o zi din viata ta reala.
Piticul: Cu placere Max_Payne.
Max_Payne: Sa incepem. Care este primul lucru pe care il faci atunci cand te trezesti?
Piticul: Ma spal si ma pun la masa.
Max_Payne: Dupa ce mananci si te speli te pui direct pe banat playeri?
Piticul: Nu, intru pe forum si postez la OC si FBI discutii. Apoi ma uit la admin table, unban, chestiile astea si daca nu este nimic interesant, ma uit la TV.
Max_Payne: Munca de admin, cand o incepi?
Piticul: Daca nu ies pe afara, in timpul zilei, daca ies, seara.
Max_Payne: Am observat ca esti activ, banezi muti codati, care este secretul tau?
Piticul: Nu sunt foarte activ, sunt altii mai activi decat mine. Fac ce pot, incerc sa ajut cum pot, nu am un secret.
Max_Payne: La ce ora te trezesti si la ce ora te pui la culcare?
Piticul: Pe la 11:30 (ora romaniei 12:30), daca este Formula 1, atunci la 9:30 – trezirea. Si la ora 2-3 ma culc, ma pun la somn cam tarziu.
Max_Payne: Cam cate ore petreci in fata calculatorului, in fiecare zi?
Piticul: Depinde de zi, 4, 5 sau 6 ore, mai mult seara.
Max_Payne: Iti place sa iesi cu prietenii pe afara seara sau sa iti petreci timpul la calculator?
Piticul: Imi place sa imi petrec mai mult seara, sa imi petrec timpul la calculator.
Max_Payne: In ce tara locuiesti? Presupun ca nu in Romania.
Piticul: Nu locuiesc in Romania, locuiesc in Spania.
Max_Payne: Cu ce te ocupi in Spania?
Piticul: Cu nimic inca, sunt in clasa a XII-ea.
Max_Payne: De ce te-ai mutat in Spania?
Piticul: Familia mea a hotarat acest lucru din motive familiale.
Max_Payne: Ok, multumesc foarte mult inca o data pentru acceptarea acestui interviu. Salutare.
Piticul: Cu placere, salut si tie Max_Payne.

_________________________________________________________________________________________________________

Vechea metoda de war

By ex. Local Editor body97

Vechea metoda de war, noua metoda de war, same shit. WRONG! Oricine a fost inainte sa se schimbe metoda de war ar fi exclamat cu vehementa ca metoda de war a fost schimbata radical. Dar, in cazul in care pe atunci nu stiati ce este ala sa-mp sau nu aveati chef sa il descoperti, avem aici vechea metoda de war. Va lasam pe voi sa faceti o comparatie, daca se poate.

– Mafiotii isi puteau ataca oriunde, oricand si oricum rivalii(mai putin in Safe-Zone). Daca un mafiot ucidea oarecum ,,neregulamentar” un player care nu era mafiot dar era civil/membru factiune pasnica/politist etc (orice altceva in afara de mafiot) si acesta era reclamat la factiune, era sanctionat, fiindca playerul ucis de el,nu era mafiot. Totodata, Dm-ul in zonele  safe era sanctionat conform regulamentului. Acum urmeaza un exemplu:

Cartofar(mafiot), body97(mafiot)->rivali

Cartofar il poate ucide pe body97 unde vrea el si cum vrea el (adica si DB cu deagle,ak etc) exceptand zonele safe,daca l-a ucis in zona safe,va fi sanctionat conform regulamentului, pentru Dm in safe zone, de catre liderul lui.

Cartofar(mafiot), body97(civil,sau alceva,in afara de mafie)

Cartofar nu are voie sa il ucida pe body97 (exceptand situatia in care body97 e pe blacklist), daca Cartofar l-a ucis prin drive by, el va fi sanctionat conform regulii care face referire la drive by, daca m-a ucis in safe zone, el va raspunde conform regulii referitoare la dm in safe zone, daca nu l-a ucis prin drive -by si nici in safe zone, insa l-a ucis intr-o zona publica,el va raspunde conform regulii care face referire la DM aiurea.

-Warurile, puteau fi provocate atat prin lideri (adica liderii sa discute intre ei sa faca un war) dar si prin atacuri repetate asupra membrilor mafiei rivale. Insa atentie, war nu inseamna o simpla rafuiala,sau o urmarire cu masinile, war inseamna practic o lupta a mai multor mafii deodata. Nu este obligatoriu ca liderul/subliderul mafiei atacate sau mafiilor atacate sa fie on, insa liderul/subliderul mafiei sau mafiilor care ataca pentru a provoca un war, trebuie sa fie on. Exemplu:

Barzini VS Corleone

Daca cei din Barzini voiau sa atace Corleone, liderul din Barzini sau subliderul, trebuia sa fie on, pentru a putea conduce atacul asupra mafiei Corleone. Pentru a putea ataca Corleone nu este obligat ca lideru sau subliderul sa fie on.

-Atacurile la HQ sau la business-urile mafiei rivale. (Ex. Restaurantul din zona LSPD) Aveau voie sa atace la HQ-ul mafiei rivale sau la bizz-urile acesteia, insa nu aveau voie sa stea in zona locului de spawn dupa ce se utilizeaza comanda /exit si nu aveau voie sa stea la hq-ul sau bizz-ul lor mai mult de 15 minute. Dupa acele 15 minute erau obligati sa plece, deci nu aveau voie sa vina “300” de insi la HQ-ul mafiei rivale si sa stea pe capul lor toata ziua pana se plictiseau.

-Rafuielile consta in atacarea unui membru rival, masina rivala. Puteau face urmariri, puteau face drive-by pe un rival, puteau face cam tot ce voiau, insa nu in safe zone si fara sa afecteze playerii care nu erau mafioti(civili,membrii factiunilor pasnice)

_________________________________________________________________________________________________________

Echipa B-News:

Director Proiect: RazviTnx

Producator executiv: RobertCM

Redactor sef: Cartofar

Reporteri: RobertCM, Cartofar, DanielBoyd,  body97, MateR, Max_Payne

*Reportajele au fost realizate in perioada 1.07.2013 – 15.08.2013

*Multumiri speciale: Krysty